Då var den oskulden tagen

Det blev alltså det första passet detta år och efter en ihärdig förkylning. Det kändes underbart, men lite ovant dock =). Det blev ca 50-55 min på cykel i ett ganska soft tempo (ca1.5 mil) och sen gick i ett rätt bra tempo i 15-20 min, en rätt mjuk start vilket kan behövas för att inte bli sjuk det första man gör :).
Så nu var det äntligen påbörjat alltså!
Tränar såklart även imorrn, får se vad det blir och om jag lyckas komma i säng tidigt kan det bli en sväng redan på morgonen också.
På torsdag blir det eventuellt att testa på spinning.

Det är nu det börjar

Efter alldeles för många veckors uppehåll från träning är det äntligen dags för att börja igen. Kan knappt bärga mig för jag är så sjukt taggad! Hoppas att det håller i sig!
Funderar på att ta upp dansen igen också, det är ju trots allt väldigt kul! =)
Har spenderat helgen i Eskilstuna med chill och fest med riktigt sköna dudes. Det är helt rätt umgänges-krets för de är inga energislukare, snarare tvärtom!
Hela dagen har jag sprudlat av energi!

lugn dag

det blev en lugn dag igår, fortfarande lite förkyld. tog en sväng på birsta istället, blev ett par nya hörlurar. koss iporta pro :). bunkrade också upp med lite mat så att jag klarar mig ett tag :). / L

Nytt år - Nya tag!

Detta år tänkte jag inte bada i vassen! Nya tag med kost, mer & intensivare träning och för att inte glömma vilan.
För att fortsätta kunna unna mig saker ibland så har jag valt att tillåta mig äta godis en dag i veckan. Samma dag kan jag även tillåta mig att äta skräpmat, även om jag helst vill hålla mig undan det i så stor utsträcknings som möjligt.
Jag ska se till att ha frukt och grönsaker hemma så att jag istället för att bli sugen på godis kan ta till exempel ett äpple eller en morot.
Till maten ska jag börja äta sallad och dra ner lite på kolhydrater. - där har vi grunderna.
Vikten saknar helt betydelse, men jag ser det ändå som en form av referens. Tanken är att jag inte ska gå ner så mycket i vikt men bli smalare och bygger lite muskler. Hur detta går återstår att se! :).
Tanken är också att jag ska uppdatera i princip varje dag, eller åtminstone när jag tränat. Det bästa är att skriva varje dag så att jag får någon dokumentation på vad jag ätit och vad jag tränat.
Over and Out

RSS 2.0