Vad hände? Hur gick det?

Av diverse anledningar så gick sommarens mål åt H-vete, träningsmässigt gick det sådär inför sommaren 2011. När det gäller konditionsmålet var det under all kritik. Men nu under hösten som var så tog jag igen det rätt bra med hjälp av boxning, simning gym och lite konditionsträning på gym... sammanlagt upp mot 9 träningstillfällen i veckan när jag tränade som hårdast. No Life... ;)
Tyvärr så hände en sak i början av december som ändrade mycket i min träning, mitt knä lämnade in handduken. Jag hoppas innerligt att det ska lösa sig eftersom jag är sugen att testa på att spela fotboll igen, typ 10-års jubileum eller något.

Kollade på en bild från förra sommaren, en bild som jag då var nöjd med eftersom jag redan då tyckte att jag biffat till mig. Jag börjar känna att jag sakta men säkert kommer ikapp det jag missat, att kroppen börjar hitta en form som jag är nöjd med.

Steg 1 är att komma igång med gym efter en slapp vecka med massor av onyttigheter och i princip ingen träning alls.
Steg 2 är att komma igång med boxning igen.
Steg 3 är att testa på fotboll.
Steg 4 är att dra ner på intaget av onödiga snabba kolhydrater som jag får i mig i form av godis, kakor och sånt.

Att helt sluta äta godis, kakor, onyttig mat och alkohol är inte ens något mål, jag har inga ambitioner att bli helt "renlevnadsmänniska" på så sätt men jag vill dra ner det på en nivå som är kontrollerbar. Jag vet ju hur mycket bättre jag mår av att äta "rätt".

Fortsättningsvis kommer jag fortsätta på denna adress: BeachTolv

RSS 2.0